March 5, 2021

Nusja shkodrane tr adhtonte burrin me kunatin/ I bëjnë viraIe videot lNTlME ditën e dasmës, ja publikuan në një ekran të madh

Ajo që mund të konsiderohet si dita më e veçantë në jetë u kthye në një nga ditët më të tm er rsh me për një çiftit të sapomartuarish.Gjatë festës, protagonist u bë një nga të ftuarit i cili kishte siguruar një video, ku shikohej gruaja e/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

sapomartuar me burrin e motrës së saj e cila ishte shtatzënë.Kaseta ishte pothuajse 5 minutëshe dhe ajo u vendos në një ekran të madh gjatë ceremonisë martesore, ishte menduar paraprakisht një gjë e tillë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë