March 6, 2021

Nuk do ta besoni kush e ka financuar dasmën glamuroze të Cecës dhe Arkanit (VIDEO)

Ceca dhe Zelko Raznatovic Arkan janë martuar me 19 shkurt të vitit 1995./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Arkanit së pari i është dashur të merr bekimin e kishës, sepse ka qenë 21 vjet më i vjetër se Ceca dhe ka pasur disa martesa të dështuara pas vetës. Dasmën e tyre e kanë përcjellë edhe mediumet më të mëdha si BBC dhe CNN./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë