March 4, 2021

“Më donte per grua e nuk dyshova”, dashnori i nxjerr fotot in.time vajzës nga Kukësi, ja ç’tregoi ajo në Polici

Një grua e divorcuar që krijoi një lidhje dashurie me një 54-vjeçar, pretendon se u mashtrua prej tij përderisa ai i kërkoi ndihmë për para, duke e nxitur që ajo të aplikonte për kredi. Por kur çifti u zhvendos nën të njëjtën çati për të / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

bashkëjetuar, partneri tregoi një anë tjetër të zymtë dhe më pas që t’i shmangte kthimin e borxhit nisi ta sulmojë duke i shpërndarë fotografi dhe çaste intime si dhe duke shkruar ngado keq për të.shty pe në pjesën e rek.la.mës prit/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë