March 6, 2021

“Mami është e imja”, xhelozia e fëmijës në video që do ju bëjë të shkriheni fare (video)

Një video interesante është publikuar në Facebook. Aty shihet një djalë teksa fle pranë nënës. Në një moment, babai e largon atë nga nëna, por reagimi i tij më pas do ju pëlqejë shumë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Në këtë video shihet dashuria e djalit për nënën dhe sa xheloz është ai ndaj babait./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë