March 8, 2021

Kush Jane 5 Ministrat E Berishës Të Kapur Me Dashnore Në Zyrë, Dy Nuk I Fali Kurrë

Partitë kryesore në Shqipëri janë kryeqendra or.gjie, sht.hurjeje, vj.edhjeje, propagande, montazhesh, sha.ntazhesh, ek.zekutimesh, zhd.ukjesh dhe gjithfarë poshtërsish./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ndërsa në Partinë Socialiste sht.hurja nga nivelet më të larta deri në nivelet më të ulëta promovohet si vlerë e Rilindjes, në Partinë Demokratike skandalet se.ksuale dhe or.gjitë janë mbajtur gjithmonë larg syrit të mediave dhe publikut / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë