March 6, 2021

HlSTORlA e shqiptarit që ka HABlTUR rrjetet sociaIe, a ja vIen të Ie gruan për rusen e pasur

Një h;istori e një shqiptari e publikuar në rrjetet sociale ka tron ditur përdoruesit e FacebookShqiptari i ka shkruar faqes tonë dhe ka treguar hi;storinë e tij, kurse në vetëm pak minuta janë gjeneruar me mijëra komente.“Përshëndetje / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

stafi! Jam 33 vjeç i martuar kam 1 çun, para 3 vitesh jam njoh me një ruse në Itali.Tani jetoj në Shqipëri, e kam marr dhe gjatë veres rusen në Shqipëri,ka rënë në das;huri me mua, është shumë e bukur+dhe e/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë