March 6, 2021

E Çuditshme, Fjala E Parë E Kësaj Vogëlusheje Nuk Ishte “Mami” As “Babi”, Por Diçka E Pazakontë (VIDEO)

Një baba mbeti i habitur kur dëgjoi se fjala e parë e fëmijës së tij ishte “Google”, duke nxitur gjigantët e teknologjisë të merrnin vesh. Ky moment u kap në një video dhe është bërë viral./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Video tregon Joe Pitt, një dizajner karakteri i cili ka punuar për Disney, duke kërcyer dhe kënduar dhe pastaj duke u përpjekur të përdorë një pajisje të aktivizuar me zë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë