March 8, 2021

Djali shkon në shtëpinë e nuses dhe mbyllet në dhomë me të, vjehrri nga Tirana i bën atë që s’ia priste mendja

Pas fejese, nusja dhe dhëndri shkojnë shpesh në shtëpitë e njëri-tjetrit. Por jo të gjithë vjehrrit e kanë qejf që dhëndri tu vijë shumë herë në shtëpi dhe t6ë rrijë me orë të tëra në një dhomë me vajzën./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Kështu ka ndodhur edhe me një familje nga Tirana, ku vajza pasi është fejuar me një djalë që emigron në Greqi, është gjendur në një pozicion të sikletshëm./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë