March 6, 2021

Cili është më i pasur? Remzie dhe Nexhat Osmani i zbulojnë të gjitha për Shiko Kush LUAN!

Mbrëmjen e sotme të “Shiko Kush LUAN” me autore dhe moderatore Luana Vjollcën ishin të ftuar Remzie e Nexhat Osmani, dy këngëtarët e famshëm vëlla e motër nga Kosova./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Sfida e dedikuar për ta ishte një lojë për të parë sa sa mirë e njohin ata njëri-tjetrin si motër e vëlla që janë. Të dy kishin një palë doreza e ndërkohë që u bëheshin pyetje ata kishin për detyrë të përgjigjeshin në të njëjtën kohë me të njëjtën përgjigje./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë