March 8, 2021

Vjen një njoftim me rëndësi për liberalizimin e vizave!

Më 26 dhe 27 nëntor takohen delegacionet teknike Kosovë – Francë për liberalizimin e vizave./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Më 26 dhe 27 nëntor 2020 do të mbahet takimi virtual i delegacioneve teknike nga Ministria e Punëve të Brendshme e Republikës së Kosovës dhe ajo e Republikës Franceze, lidhur me bashkëpunim bilateral në fushën e sigurisë dhe me fokus në çështje që lidhen me liberalizimin e vizave.Lajmin e ka konfirmuar Kryeministri Avdullah Hoti, i cili theksoi se aranzhimi i këtij takimi është rezultat i dakordimit midis tij dhe Presidentit të Republikës së Francës z. Emmanuel Macron, në video konferencën e djeshme./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë