March 4, 2021

Të tre fëmijët i humbën në një ditë/ Pas një viti Zoti i bekon ndodh mrekullia e madhe: Bëhen me trinjakë, një djalë dhe dy vajza

Të tre fëmijët i humbën në një ditë/ Pas një viti Zoti i bekon ndodh mrekullia e madhe: Bëhen me trinjakë, një djalë dhe dy vajza

Familja Coble ishte e lumtur. Ata kishin tre fëmijë Kyle djali më i madhi dhe dy motrat e tij të vogla, Emma dhe Katie.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive