March 8, 2021

Shega ndihmon në parandalimin e plakjes së parakohshme të lëkurës

Me ardhjen e vjeshtës, frutat e shegës shfaqen në raftet e supermarketeve, dhe kjo frutë, përveç që është jashtëzakonisht e shijshme, ofron shumë përfitime për trupin tonë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Shega është e mirë për zemrën, ndërsa në përgjithësi pranohet si një agjent kundër parazitëve të zorrëve. Ekstrakti i farave të vajit ka veti antibakteriale dhe shkatërron shumë stafilokokë dhe streptokokë.Si ta pastroni shegën më lehtë
Pritini shegën në dy gjysma. Mbërtheni gjysmën e saj me gishtat e dorës së majtë, në mënyrë që faqja e prerë e shegës të përballet me pëllëmbën dhe të mos e prekë atë. Mbajeni dorën mbi enën në të cilën do të mblidhni farat. Nga ana tjetër, merrni lugën dhe përdorni më forcë për të goditur anën e rrumbullakët të shegës. Farat do të bien në enë të padëmtuara nga ndikimi / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë