March 4, 2021

Rrëfimi Prekës I 46-Vjeçarit: Ngrihet Në Këmbë Të Veta Pas 21 Vjetëve Falë Recepturës Së Hetem Ramadanit Dhe Ushtrimeve Intensive

Sokol Murataj, 46 vjeçari nga Shqipëria, është shembulli më i mirë i asaj se nuk ka asgjë të pa/mundur në këtë botë.Historia e jetës së tij përpos që është e dh.imbs.hme, është edhe shumë inspiruese për të gjithë njerëzit.Kishte qenë vetëm 25 vjeçar kur më 5 gusht 1997 kishte pësuar a.ksi.de.nt komunikacioni dhe kishte mbetur me dë.mti.me në shtyllën kurrizore, të cilat e kishin lënë atë të palëvizshëm./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Nga ai moment është dashur të mësonte pothuajse gjithçka nga e para – duke filluar nga përdorimi i karrocës, jetesa me karrocën, ambienti më i përshtatur në shtëpi, në shkollë, punë etj.Ndonëse ai është njohur me Hetem Ramadanin përmes kurseve të meditimit para disa viteve, ai me recepturën e tij ka filluar vetëm para tre muajve.Përveç recepturës së Hetem Ramadanit, para pak kohe Sokol Murataj kishte filluar edhe ushtrimet intensive fizioterapeutike./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Nuk shkoi shumë me kombinimin e këtyre dyjave – pra ushtrimeve dhe recepturës së Hetemit – dhe ai arriti që të ngrihej në këmbë për herë të parë pas 21 vjetëve, ndjesi vërtet e mrekullueshme për të.Nga ajo ditë Sokoli vetëm ka shënuar progres, ndërkaq tani çdo ditë ngrihet në këmbë dhe bën ushtrime të ecjes.Sokoli thotë se përderisa mjekët vendorë e ndërkombëtarë e kishin mësuar atë si ta përdorte karrocën, Hetem Ramadani e ka mësuar atë si të ecë përsëri!/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë