March 7, 2021

Prokurori i Speciales: Rexhep Selimi kërkoi t’i zh dukte provat e një rasti nga njerëzit e tij

Ish-inspektori i përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rexhep Selimi, po përshkruhet si ‘boss’ i një bande personash që kishin tentuar ta v risinin një person/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Rexhep SELIMI u rendit në listën e zezë nga Qeveria e Shteteve të Bashkuara për përfshirje të mundshme në pengimin e zbatimit të rezolutës 1244 të Këshillit të Sigurimit OKB-së për krijimin e UNMIK-ut dhe është subjekt i sanksioneve të vendosura nga Thesari i Shteteve të Bashkuara”, thuhet në kërkesë.Në kërkesën 22-faqëshe të Prokurorisë, përmenden p ërndjekje e v rasje të dëshmitarëve, si dhe pretendohet që ish-anëtarë të UÇK-së e ish-anëtarë të organizatave ndërkombëtare në Kosovës ishin frikësuan të dëshmonin në Special/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë