February 28, 2021

NJlHUNl me resortin 18-katësh i futur 88 metra nën tokë dhe kush tjetër mund ta ndërtonte(VIDEO)

Hoteli më i ri i Kinës luksoze shtrihet theIIë nën tokë.Një resort 18-katësh pritet të hapet këtë muaj brenda një gurore të br aktisur 88 metra të thellë në Shangai pas gati një dekade ndërtimi./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

ipas planit, mysafirët do të mund të rezervijnë në InterContinental Shanghai Wonderland prej 225 milionë paundësh nga data 15 nëntor, tha një zëdhënës i hotelit për MailOnline.Kosotja e natës së dhomave fillon nga 371 paund në aplikacionin e saj zyrtar të rezervimit/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë