March 2, 2021

Nevojë urgjente! Elvis Naçi po u lutet gjithë shqiptarëve: Ju lutemi ndihmoheni Elifin e vogël të shpëtojë nga sëmundja e ligë e ka në kokë

Nevojë urgjente! Elvis Naçi po u lutet gjithë shqiptarëve: Ju lutemi ndihmoheni Elifin e vogël të shpëtojë nga sëmundja e ligë e ka në kokë

Bamirësi Elvis Naçi ka bërë publik rastin e Elifit, vogëlushes që vuan nga tu mori në kokë. Për kurimin e saj duhen 20 mijë euro.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive