February 28, 2021

Kjo grua piu lëng karote çdo ditë për 8 muaj dhe habiti mjekët nga ajo që i ndodhi

Ann Cameron ka një histori interesante. Në vitin 2012, Cameron iu nënshtrua një operacioni për shkak të kancerit në zorrën e trashë, që ishte në fazën e tretë. Pasi burri i saj humbi betejën me kancerin në mushkëri, ajo refuzoi kimioterapinë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Sipas saj, pas tetë javësh, testet mjekësore treguan se kanceri kishte ndaluar së përhapuri, tumoret kishin filluar të zvogëloheshin dhe enjtja në gjëndrën e saj limfatike ishte reduktuar, shkruan pergatit.com.Katër muaj pas kësaj, gjëndrat i ishin kthyer normalitetit dhe tumoret kishin vazhduar zvogëlimin. Pas tetë muajsh, skanimet CT treguan se kanceri ishte zhdukur krejtësisht. Karotat janë përplot veti natyrale anti-kancer dhe korateni ndihmon në ndalimin e krijimit të qelizave të reja të kancerit./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë