March 4, 2021

Këto janë pasojat që i shkakton përdorimi i djepit për fëmijët Jepne nje Mendim ?

Përdorimi i djepit si shtrat për fëmijët, këto janë pasojat që shkakton.Ardhja në jetë e një fëmije paraqet gëzimin më të madh për familjet. Ai sjell me vete dashuri e lumturi pafund./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ndërkaq në ditët e sotme, përdorimi i djepit vjen duke u rralluar.Arbëri Gashi është në mesin e personave që është rritur në djep, traditë të cilën nuk është duke e përcjellë te vajza e saj, Hera.Ndonëse djepi konsiderohet si nxitës i gjumit, ai në aspektin shëndetësor mund të sjellë disa çrregullime.Neurologu Blerim Myftiu tregon pasojat që mund t’i sjellë përdorimi i djepit te foshnjat.Kur fëmija të vendoset në djep, lidhet pjesa e kërdhokullave dhe bashkohen këmbët mes vete. Duke e cilësuar këtë si diçka të dëmshme, ortopedi Cen Bytyqi thotë se fëmija duhet të bëjë gjumë sa më të lirshëm.
Në ditët e sotme një djep kushton 25 euro./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë