March 8, 2021

Kanadaja kërkon 48 mijë shoferë,pagë DERl në 64 mijë euro

Kanadaja kërkon 48 mijë shoferë,pagë DERl në 64 mijë euro

Shoqata e shoferëve të kamionëve në Kanada raportoi se sektorit të transportit i mungojnë 48,000 shoferë në të gjithë vendin dhe vendet duhet të plotësohen deri në vitin 2024.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive