March 4, 2021

Ja dha teIefonin të BlRlT për 5 minuta, nëna e re “truIIoset” kur SHlKON ekranin

Ja dha teIefonin të BlRlT për 5 minuta, nëna e re “truIIoset” kur SHlKON ekranin

I vogli e mori në dorë atë dhe nisi ta përdorë pa mbikëqyrje duke e kyçur kështu për 48 vite, përafërsisht 5 dekada.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive