March 8, 2021

Harron Se Afër Fytyrës Kishte Qiriun E Ndezur, Djaloshi Fillon Të Ha Tortën – Flaka Ia Kaplon Kokën

Ditëlindja do të duhej të ishte një nga ditët më të rëndësishme në jetën e njeriut, por nganjëherë ndodhin disa gjëra që mund të na e prishin festën e kësaj dite./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Megjithatë, ky veprim i pamenduar mirë për pak sa nuk i kushtoi me jetë, kur flaka e qiriut përfshiu kokën e tij dhe flokët filluan t’i digjen. Për fat të mirë ishin prindërit që reaguan me kohë duke e larguar dhe fikur zjarrin në flokë, dhe gjithçka përfundoi pa ndonjë lë ndim serioz./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Që nga publikimi i videos në internet ajo është bërë virale, dhe deri më tani është shikuar nga më shumë se 7.1 persona dhe ka marrë mbi 23 mijë komente./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë