March 8, 2021

Përherë elegante, kështu dukej ministrja Dumoshi 26 vite më parë

Sot është një grua e suksesshme dhe mban postin e ministres së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.Bëhet fjalë për Vlora Dumoshin e cila krahas angazhimeve profesionale jo rrallë herë ndan momente edhe nga jeta e saj private.

Kështu ka ndodhur edhe së fundi kur Dumoshi me ka postuar në llogarinë e saj në Facebook një fotografi në vitet e rinisë.Në foton e realizuar në vitin 1994, Vlora dukej elegante, e buzëqeshur dhe si përherë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë