March 2, 2021

Harrojeni häshäshin, kjo është bima që rritet tek ne dhe kushton 50 mijë euro kilogrami

Mendoni se hashashi është bima e vetme me vlerë për momentin, e cila mund të çojë drejt pasurimit, ose le të themi, ndryshimit të gjendjes ekonomike?

Nëse mendoni kështu, na lini t’ju themi se e keni gabim. Ndoshta ju nuk e njihni bimën Primula Veris, një bimë aromatike e familjes Primulacea, që rritet në lartësinë 700-2.300 metra./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë