March 4, 2021

Dëshmi TRON.DITËSE: BLEONA MATA po shfrytëzohet për PROS.TIT.UCION në ITALI, ka qenë SHTATZËNË

Bleona Mata është vajza e vogël 6 vjeçare që u zhduk pasditen e 22 majit të vitit 2010, teksa kulloste bagëtitë në malin e fshatit Zapod të Kukësit.

Në fillim dyshimet ranë mbi vajzat që e shoqeronin Bleonën atë ditë, mes tyre ishte dhe halla e 6 vjeçares. Pavarësisht dyshimeve të shumta mbi hallën, Qamile Mata, hetimet e policisë dhe prokurorisë nuk mundën të provonin asnjëherë se ajo bashkë me shoqërueset e tjera kishin djeni mbi ngjarjen. / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë