March 7, 2021

Artisti i ta tua zh eve kap adoleshentin duke vje dh ur, e dë non në mënyrë krejt të p aza k onshme

Një artist tatuazhesh ka kapur një adoleshent duke vjedhur biçikletën e një burri që kishte vetëm një këmbë dhe ideja që erdhi në mendje për ta ndëshkuar ka qenë e tmerrshme.

Ai dhe shoku i tij Ronildo Moreira de Araujo, zëri i të cilët dëgjohet në video janë arrestuar dhe akuzohen për torturë ndërsa kanë deklaruar se e kanë lëshuar djalin por nuk e dinë vendndodhjen e tij./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë