March 2, 2021

(Video) Bora Zemani qan live në emision: Arjan të lutem merre ti situatën në dorë tani, ja përse u preka aq shumë

(Video) Bora Zemani qan live në emision: Arjan të lutem merre ti situatën në dorë tani, ja përse u preka aq shumë

Çokollata- për të ëmbëlsuar zemrën e Fatjonit, një shishe verë- për ta hapur kur të gjejë vajzën e duhur dhe një lule- për t’ia dhuruar Anës. Pasi lexoi letrën, i mbërthyer nga emocionet, Fatjoni u drejtua tek Ana dhe i dhuroi lulen, shoqëruar me një përqafim të ngrohtë, që nënkuptoi paqen mes tyre. Ndërkohë, pjesa tjetër e studios, nuk i përmbajtën emocionet dhe u panë të përlotur. Ndër ta, moderatorja Bora Zemani, e cila në pamundësi për të folur, i kërkoi opinionistit Arjan Konomi të “merrte situatën në dorë”./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë