March 8, 2021

Vendosen të martohen ne kohe pandemie, por çiftit i ndodh hataja ditën e dasmës

Vendosen të martohen ne kohe pandemie, por çiftit i ndodh hataja ditën e dasmës

Ky vit nuk ka qenë aspak ideal për dasma apo çfarëdo ceremonie tjetër. Megjithatë një çift nga Ohajo, pavarësisht të githave kanë vendosur që të martohen.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive