February 27, 2021

Vajza Shqiptare Ka Sëmundje Të Ligë/ Labi U Lutet Shqiptarëve: Ju Lutem Ndihmojeni, Do Të Jetojë

Vajza Shqiptare Ka Sëmundje Të Ligë/ Labi U Lutet Shqiptarëve: Ju Lutem Ndihmojeni, Do Të Jetojë

Këngëtari Labinot Tahiri njihet për punën e tij humanitare. Labi ka dëshmuar se ka arritur që t’u dalë në ndihmë shumë kosovarëve që kanë vuajtur nga sëmundje të ndryshme …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive