February 28, 2021

Ndërkohë që në Shqipëri nuk kemi me çfarë të ngrohim shtëpinë,në Islandë vendoset ngrohje nën trotuare (Video)

Ndërkohë që në Shqipëri nuk kemi me çfarë të ngrohim shtëpinë,në Islandë vendoset ngrohje nën trotuare (Video)

Në Islandë, përdoret uji i nxehtë gjeotermik për të ngrohur shtëpitë. Uji i nxehtë vjen në shtëpi me një temperaturë prej 74 gradë C dhe qarkullon nëpër radiatorë të cilët lëshojnë …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive