February 28, 2021

I vdiq djali ne Itali 9 vite më parë, pasi ra nga çatia e një kompanie / Nëna shqiptare fjale te renda ne varrin e djalit saj

I vdiq djali ne Itali 9 vite më parë, pasi ra nga çatia e një kompanie / Nëna shqiptare fjale te renda ne varrin e djalit saj

Më herët ajo ka hyrë dy herë në grevë urië për zbardhjen e plotë të rastit, duke theksuar dhe kujdesin që i është dhënë të riut në spitalin Santa Maria di Terni.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive