March 8, 2021

Hoti: Vjosa Osmanit i duhen dy-tre vjet që ta shohë gabimin, e VV’ja historikisht ka qenë gabim

Hoti: Vjosa Osmanit i duhen dy-tre vjet që ta shohë gabimin, e VV’ja historikisht ka qenë gabim

ryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se marrë veshja e nënshkruar dje në Washington në mes të Kosovës dhe Serbisë është tejet e rëndësishme, duke shtuar se qëllimi final i tyre mbetet marrëveshja përfundimtare e cila parash njohjen reciproke pa pr ekur integritetin territorial.Hoti, në televizionin publik ka thënë se kjo marr ëveshje është historike dhe synohet marrëveshja për normalizimin e marrëdhënieve në mes Kosovës dhe Serbisë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë