March 8, 2021

Harrojeni Kejvinen, motra e saj po i ‘shtang’ djemët (VIDEO)

Harrojeni Kejvinen, motra e saj po i ‘shtang’ djemët (VIDEO)

kemi pare shume here Kejvinen duke pozuar Injat e saj trup ore dhe duke i mahnitur të gjithë. Me se shumti ka marr famen tek emisioni i Ermal Mamaqit, por diqka nuk shkoi dhe ajo u largua.Por, harrojeni Kejvinen, motra e saj po i ‘sh tang’ djemë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë