March 4, 2021

Flenë bashkë, mjeku i njohur zbulon pse vetëm njëri nga partnerët preket nga Covid-19

Flenë bashkë, mjeku i njohur zbulon pse vetëm njëri nga partnerët preket nga Covid-19

Mjeku imunolog Genc Sulçebe ka deklaruar se si ekziston mundësia që njerëzit mund të jetojnë dhe flenë bashkë, por dikush sëmuret rëndë me Covid-19 dhe tjetri nuk ka asnjë simptomë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive