March 6, 2021

Detaje të reja: Lulzim Basha mblodhi prova të krímeve të Iuftës së UÇK’së më 1999 në Kukës

Detaje të reja: Lulzim Basha mblodhi prova të krímeve të Iuftës së UÇK’së më 1999 në Kukës

“Fati deshi që në krízën e Kosovës të vitit 99 të ishim në vendin dhe kohën e duhur. Ishin kohë të vështíra dhe tragjíke që ne i raportonim ditë përditë. Madje shumë gjëra i anashkaIonim, nuk bënin lajm. Kur shkonim në prefekturën e Kukësit, në katin e dytë te zyra e informacionit për të takuar zëdhënësin, atu kemi gjetur dy persona. Një person ishte një djalë i ri dhe një tjetër ishte person me ngjyrë. Jemi prezantuar me ta dhe njëri prej tyre rezulton se paska qenë lideri i sotëm i opozitës, Lulzim Basha. Atëherë nuk e dija. Ishte një djalë i ri që na prezantoi edhe me kolegun e tij. Na tha se ky është nga Afrika e Jugut”, shprehet Shala./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë