March 9, 2021

Aktori kosovar kërkon liberalizimin e vizave vetëm për moshat 18 deri në 30 vjeç dhe ka një arsye për këtë

Aktori kosovar kërkon liberalizimin e vizave vetëm për moshat 18 deri në 30 vjeç dhe ka një arsye për këtë

Dhe këtë së fundi e ka komentuar edhe aktori kosovar, Shkumbin Istrefi i cili mendon se në Kosovë vizat duhet t’iu liberalizohen vetëm moshave 18 deri 30 vjeç.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive