March 4, 2021

(Video) Ta Prek Shpirtin 7-Vjeçari Shqiptar: Do Punoj Se Mami Nuk Mundet, Duhet Të Hamë Bukë..

Për tre djemtë e familjes Hoxha, dita e parë e shkollës nuk pritet me entuziazëm dhe as me dëshirën e bashkëmoshatarëve për t’u krenuar me çantën, librat apo veshjet e bukura.

Djali i madh në klasë të 9-të e zhvillon mësimin herët në mëngjes, fëmija i dytë duhet të shkojë në shkollë në orën 10:30, ndërsa djali i vogël në orën 11:30.Nëna e tyre Lindita gjithë paraditen ishte e angazhuar për shoqërimin dhe pritjen e fëmijëve në shkollë. Këto orare për 40-vjeçaren janë të vështira për t’u menaxhuar./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë