March 4, 2021

Vajza e Lecit eshte ne Lidhje me djalin e Ketij Humoristi ?

Vesa Krajkova që në publik u paraqit nga disa mediume si vajza e humoristit tashmë të ndjerë Ibrahim Krajkova – Leci, në fotot e fundit do iu “çmend”.

Si do që të jetë ne vizituam sot profilin e saj në facebook për të parë nëse ajo ka arrit ndonjë gjë nga fama që iu dha shumë shpejt, dhe rezultoi se ajo kishte qenë në disa programe televizive si e ftuar./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë