March 8, 2021

Tentuan për plot 12 minuta që të hapnin derën, grupit të policisë u ndodh ajo që nuk e mendonin kurrë (Video)

Puna policore nuk është e lehtë. Shpesh dalin probleme të paparashikuara dhe ndoshta edhe të pazgjidhshme.

Në këtë video të pabesueshme, shihet njësia speciale e një policie teksa tenton të hapë derën. Edhe pas 12 minutave me tentime të ndryshme, dera sërish nuk hapet dot!/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë