March 5, 2021

Shqiptarë, ja si mund të merrni pasaportën zviceriane

Janë të shumtë shqiptarë që jetojnë në Zvicër dhe disponojnë pasaportën zvicerane, por ka dhe shumë të tjerë që presin të bëjnë një gjë të tillë.

Bëhet me dije se shtetësia zvicerane mund të fitohet me prejardhje, adoptim ose natyralizim. Parakushtet për fitimin e shtetësisë mund të gjenden nën të Drejtat dhe Detyrat e Natyralizimit.Ju mund të merrni nënshtetësinë zvicerane përmes natyralizimit të zakonshëm/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë