March 6, 2021

Shitet në Gjermani Golf 2-shi që ka të kaluara vetëm 30 mijë km për 30 vjet

Në Gjermani është shitur një Volkswagen Golf 2, i prodhuar në vitin 1989, i cili ka të përshkuara vetëm 30 mijë kilometra.

Pronari i gjeneratës së dytë të series ‘Golf 2’ ka sqaruar se pronari i mëhershëm i makinës e ka servisuar vazhdimisht dhe nuk e ka vozitur asnjëherë gjatë kohës së dimrit, njofton lajmi.net./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë