March 4, 2021

Mediat greke degjenerojnë Erdoganin, shkruajnë se ai ka të dashur dhe nxjerrin fotot e tyre: I thonë zonja e fshehtë e sulltanit

Mediat greke nuk i ndalin su lmet ndaj liderit turk. Së fundmi, kanë shkruar për atë që ato e quajnë “zonja e fs hehtë e

Sulltanit”. Sipas mediave të vendit fqinj, bukuroshja brune, Defne Samieli tërhoqi vëmendjen një natë në vitin 2014, pas thashethemeve që ajo ishte në një marrëdhënie me të./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë