March 5, 2021

Martohet Me Plakun 68-Vjeçar, Tre Muaj Pas Dasmës Merr Një Lajm Sho Kues

Pas tre muaj martesë ajo mësoi të vërtetën shokuese të jetës së saj: kishte lidhur kurorë me gjyshin e saj biologjik. Protagoniste e kësaj historie është një 24- vjeçare me origjinë nga Jacksonville, e cila kishte lënë pas dy martesa të

dështuara dhe kishte pasur një raport të vështirë me familjen e origjinës. Një histori e ngjashme edhe ajo e 68- vjeçarit, i cili ishte mbajtur larg nga djali i tij, pasi partnerja e tij e parë ishte larguar me të voglin, ishte martuar sërish dhe kishte pasur fëmijë të tjerë, para se të divorcohej sërish./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë