March 4, 2021

Kejvina Kthella: Jam një kukull e bukur por kjo s’do të thotë që.. (VIDEO)

Gazetari e ka pyetur ish-velinën e “Xing me Ermalin” nëse në daljet e saj televizive më shumë e kanë trajtuar si kukull, apo për vlerat që ka.

Kejvina tha se nuk e ka ndjerë kurrë veten që e kanë trajtuar si kukull, kështu që mendon dhe beson për vlerat që ka.“Jam një kukull e bukur por kjo s’do të thotë që s’kam vlera,” ka përfunduar konkurrentja e “Dance with me”./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë