March 2, 2021

Ju duhen vetem 3 tableta Aspirine dhe uje, me pas kembet tuaja do te duken sikur te ishit 20 vjec

Për të trajtuar kallot e këmbëve ju mund të bëni një pastë me 6 aspirina të grimcuara, lëng limoni dhe pak ujë.

Këtë masë vendoseni mbi kallo dhe fiksojeni me një letër celefoni për 15 minuta. Këshillon që kjo pastë të vendoset vetëm mbi kallo, pasi lëkurën e shëndetshme mund ta dëmtojë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë