March 8, 2021

Jo, jo! Nuk ka deputete më të bukur se Dude Balje ! (FOTO)

Është deputetja më e komentuar nga mediet rozë.Për shkak të bukurisë që ka dhe stilit të veçantë në çdo paraqitje merr vëmendje, shkruan “Kosovarja”.

Ani pse në trupin e saj nuk ka ndonjë ndërhyrje, duket se trendi për ti zmadhuar buzët ka ndikuar edhe tek ajo.Me një selfie të publikuar në llogarinë e saj vërehet se me anë të buzëkuqit ajo ka lyer buzët përtej, duke iu dukur më të mëdha./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë