February 25, 2021

U Tha Se E Nxorri L.A.Kuriq Nga Shtepia! ‘Gjysma Ime’, Çfarë Dekla Ronte Rudina Magjistari Për Edi Ramën Vite Më Parë..!!

Por mungesa e një partnereje st abël dhe jeta e tij private u bë në shumë raste objekt kri tikash për kundërshtarët e tij.Në verën e vitit 1999 Edi Rama shfaqet në pu blik nën shoqërinë e një prezantuesje të njohur, 11 vjet më e vogël se

ai, por e njohur që në fillim të viteve 90-të, Rudina Magjistari. Revista Klan botoi e para lajmin se mes Ministrit të
Kulturës dhe iko nës së ekranit kishte nisur një marr.ëdhënie dashurie.Lajmi u përg ënjeshtrua, por më vonë u prezantuan bashkë në pu blik në një dalje në Tv Klan. 4 vite më vonë ajo/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë