March 6, 2021

Shpëtoi Nga Mrekullia, Fton Miken E Saj Të Paralizuar Për Ti Dhënë Mesazhin Që Do Iu Prekë Të Gjithëve

divia ka ftuar miken e saj me aftësi të kufizuara, Elën në rubrikën “Ka një mesazh për ty ” në “E Diela Shqiptare”, moderuar nga Ardit Gjebrea, për t’i thënë që duhet të jetë e fortë dhe t’ia dalë, pasi ka shumë dashuri përreth saj.

Adivia, me origjinë nga Mati dhe banuese në Durrës, rrëfen se që në vogëli ka vuajtur nga poliartrit reumatoid, ndaj mjekët u dorëzuan dhe nuk i dhanë shpresë shërimi / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë