March 4, 2021

Shkëndije Mujaj nuk e merr një mashkull që nuk falet 5 herë në ditë

Shkëndije Mujaj njihej si një nga femrat shqiptare që nuk njihte tabu.Me videoklipet se,si dhe fotot e videot ku ekspozonte format e saj trupore, këngëtarja tërhiqte vëmendjen e të gjithëve. Por në një moment, ajo hoqi dorë nga

zhveshja dhe ekspozimi i trupit për të vendosur mbulesën.Pas ndryshimit drastik, a do të pranonte këngëtarja një mashkull që nuk praktikon besimin mysliman?Gjithmonë kam jetuar vetëm. Për këtë pjesë është herët për të folur sepse nuk ka ardhur akoma momenti për të treguar diçka, kur të ketë do lajmëroj./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë