March 5, 2021

Për 17 Vite Martesë 10 Fëmijë, Njihuni Me Çiftin Që Duan Edhe Më Shumë Fëmijë

Në të kaluarën, të paktën në vendin tonë, familjet me shumë fëmijë ishin diçka normale, por tashmë situata ka ndryshuar

dhe të gjesh një çift me 10 fëmijë është pak e rrallë.“Daily Mail” i ka kushtuar një vëmendje të veçantë çiftit Andrews, të cilët kanë dhjetë fëmijë, më i vogli pesë muajsh dhe më i madhi 17 vjeç./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë