March 6, 2021

Pema Që Po I Çm End Të Gjithë Në Shqipëri, Askush S’ja Gjen Emrin

Dy foto të pu blikuara nga faqja “Gramshi tek ju” me mbishkrimin “Kush më thotë çfarë fruti është”, ka hasur në një varg reagimesh në rrjetin social F acebook.

Bëhet fjalë për një pemë e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë. Autori ka dashur të saktësojë llojin e frutit dhe në profilin e tij kanë vërshuar qindra komente. Qytetarët kanë mendime të ndryshme. Disa shprehen se ajo është një kumbull e egër, të tjerë shkruajnë se ajo është një kulumri. Por ka edhe/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë